Ervaring, vakmanschap en excellente kwaliteit

In de afgelopen 25 jaar is Coevering Matrijzen gegroeid en heeft flink geïnvesteerd in ervaring, maar ook in mensen, machines en branches. De te behalen nauwkeurigheden liggen steeds hoger, waardoor vooral de medische sector goed te bedienen is. Door het uitgebreide hightech machinepark kunnen alle onderdelen in eigen beheer worden vervaardigd. Daarnaast zijn alle medewerkers ook buiten hun eigen expertise inzetbaar, waardoor alles perfect bij elkaar komt. Dit alles maakt Coevering Matrijzen zó flexibel dat levertijden zonder problemen gegarandeerd worden. Het is immers in ieders belang om binnen de afgesproken tijd tot een perfect eindproduct te komen.

image

Torenhoog teamgevoel

Van machines poetsen als bijbaan tot deskundig, ervaren en goed geschoold teamlid. Het is de levensloop van meerdere teamleden bij Coevering Matrijzen. Niet alleen van medewerkers, maar ook van eigenaar Cees. De liefde voor het vak én de drang om alleen het allerbeste te willen opleveren stroomt bij iedereen door het bloed. Een vertrouwd team dat graag komt werken en trots is bij het zien van producten gemaakt door ‘hun’ matrijs.

Bekijk onze diensten
image

Onze matrijzen worden wereldwijd gebruikt.

We houden van een uitdaging. Of dat nu gaat om het oplossen van iets onmogelijks of sneller creƫren dan ooit denkbaar was. Perfect teamwork en de drijfveer om alleen het allerbeste op te leveren maakt dat we enkel kwaliteit de deur uit doen. Met trots.

Cees van de Coevering

Eigenaar

image

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Neem contact op voor ons advies.